Salgsbetingelser

Vi tar forbehold om at noen varer kan være utsolgt.

Betaling

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer fra nettbutikken til forbrukere og ved nettbutikk salg. Kundens ordrebekreftelse/bestilling utgjør sammen med disse betingelser det samlede avtalegrunnlaget for handelen.
 
Betingelser her gjelder kun for salg i Norge med Svalbard og Jan Mayen. Evt. fraktomkostninger til sistnevnte, må tas over telefon, etter ordreregisrering.  Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr. brev, e-post eller telefon.
Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og  angrerettsloven.
 
Vi er ansvarlig for transaksjoner via evt. betalingskort gjennom nettsiden.
 
Priser
Prisene inkluderer 25% moms. 
Dersom momsen, skatter eller andre avgifter endres vil våre priser endres tilsvarende.

Ved kjøp via NETS betalingsmodul/ betal med kort:


Den raskeste leveringen får du om du betaler med kort. Din bestilling vil da bli pakket så raskt som mulig.
Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. drommeverden.no  er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.
3D Secure - enda sikrere betaling over internett
3D Secure er en felles sikkerhetsstandard for betaling over internett med VISA (Verified by Visa) og MasterCard (SecureCode).
Hva er 3D Secure
3D Secure (Verified by VISA og MasterCard SecureCode) er den sikkerhetsløsningen som VISA og MasterCard benytter for å identifisere kortholder ved kjøp over internett. 3D Secure har blitt et krav fra kortinnløsere for å gjøre handel over internett enda sikrere.
Hvordan betaler du med 3D Secure
Dersom din kortutsteder bruker 3D Secure som en ekstra sikkerhetskontroll ved betaling vil du få opp en egen side hvor du taster inn kode fra nettbank kalkulator eller passord (BankID). Denne kommunikasjonen går mellom deg og banken, og vi kan ikke se passordet eller koden du taster inn.
For din sikkerhet vil vi ikke lagre kortnummeret på ditt betalingskort.

Fraktbetingelser

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. 
Det er ditt ansvar som kunde å hente ut pakken på utleveringssted. Dersom du ikke henter pakken og den blir sendt i retur til oss, vil du bli belastet med kr. 400,- i administrasjons- og ekspedisjonsgebyr samt faktiske returkostnader for pakken. Beløpet må betales innen 14 dager


Bestilling
Alle bestillinger betraktes som bindende. Du mottar en ordrebekreftelse pr e-mail med all informasjon. I tillegg mottar du en e-mail med informasjon etterhvert som ordren behandles hos oss.
En ordre er gyldig når ordrebekreftelse er mottatt. Ordrebekreftelse gis pr. e-mail. Innlagt kjøpsordre er bindende. Falske ordreinnleggelser vil bli politianmeldt. Forsøk på svindel, dokumentforfalsking og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Det er ingen minimumskjøp, alle ordre behandles.
RETUR

Dine angre- og returrettigheter
angrerett

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp melder du dette til oss via e-mail eller sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger med dokumentert forklaring til grunnen du leverer tilbake varen. Du velger selv om du vil ha en annen vare eller pengene tilbake. 

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved.
Du kan returnere en vare uten å oppgi grunn for dette, men det er et ønske at du beskriver returårsak.

Hvis du bruker din angrerett og returnerer varen(e) som postpakke betaler du selv for returkostnadene. Du står selv for transportrisikoen. Når vi har fått tilbake varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet for varen(e) du har betalt innen 30 dager. Oppgi ditt bank- eller postgirokontonummer på returskjemaet, så har du pengene raskt på din konto.

OBS! Salgsvarer byttes ikke!

Angrerett

For dine innkjøp gjelder en angrerett på 14 dager. I denne perioden har du en angrerett som innebærer at du har mulighet til å, uten noen forpliktelser fra din side og bortsett fra transportkostnadene, sende tilbake de varene du har mottatt. 
Du skal i så fall sende tilbake varene uskadede og ubrukte. Ønsker du å bruke angrerettskjema kan du få det tilsendt fra oss på mail, da vi ønsker å spare miljø og unødvendig papirbruk ved å sende det med i pakken.
Avgiftene er de samme uansett hvor mange varer du har kjøpt. Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via kontaktskjemaet. Ved en eventuell tvist kan du henvende deg til Forbrukerrådet eller det lokale forbrukerkontoret for å få hjelp. Les også avsnittet om dine returrettigheter.

Force majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle sine forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer. Som Force Majeure egnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som partene ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved plutselig endring av krav til merking av produkter, varseltekster, salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter i negativ retning eller unormal nedgang i markedet.
 
Bestillingsvarer
Vi gjør oppmerksomme på at angreretten ikke gjelder for bestillingsvarer. Drømmeverden beholder 30% av kjøpesummen ved tilbakelevering av bestillingsvarer. Dette pga eksra omkostninger, lagring og videresalg av disse.
Minimumsalder:
 
For å handle i vår nettbutikk må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, f.eks. en foresatt, til å handle for deg.

Opplysninger gitt i nettbutikken 
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.
Vi tar forbehold om at noen varer kan være utsolgt.