Fraktbetingelser

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .

Frakt:

Porto for bestillinger er kun 99,00. Egen frakt for møbler.

Levering

Normalt har du varene på postkontoret 2-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. 
Det er ditt ansvar som kunde å hente ut pakken på utleveringssted. Dersom du ikke henter pakken og den blir sendt i retur til oss, vil du bli belastet med kr. 400,- i administrasjons- og ekspedisjonsgebyr samt faktiske returkostnader for pakken. Beløpet må betales innen 14 dager

Oppkrav
Hvis du har valgt oppkravsgebyr vil gebyret komme i tillegg til fakturabeløpet.
 
Møbler
Egen fraktpris gjelder for møbler. Vi kontakter deg etter bestilling for å avtale fraktpris.
 
Skadet vare
Om varen er skadet under transport med Posten, skal følgende gjøres:
Du må ta vare på emballasje samt produktene. Gå til posten med den skadde forsendelsen og emballasjen. Sammen med posten skriver du ut en skademelding. Vi tar kontakt med deg så fort vi mottar skademeldingen fra posten. Lovverket henviser til at du gjør ting "innen rimelig tid" og vi tillater oss å tolke dette i denne sammenheng til når du har hentet/mottatt produktet.
 
kunder på Svalbard